UHBDDR Ogranak Peteranec 28.06.2023., sudjelovao na obilježavanju 32 Obljetnice ustroja 50 samostalnog bataljuna ZNG-a Virovitica.

Na susretima branitelja u Virovitici UHBDDR Ogranak Peteranec osvojio prvo mjesto u visečoj kuglani i prvo mjesto u pikadu.

Hvala domaćinima na lijepom druženju hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata.

Pozdrav i vidimo se 08.srpnja u Peterancu na 12 memorijalu

 


I ove godine članovi UHBDDR Ogranak Peteranec sudjelovali na susretima hrvatskih branitelja u organizaciji UDVDR Gola. 17.06.2023., Gdje smo i ovaj puta postigli zavidne rezultate.

Prvo mjesto u Visečoj i drugo mjesto u Šahu.

Hvala domaćinima na organizaciji

Slijedeći tjedan 28.06.2023., pripreme za Viroviticu gostovanje kod Kluba 50. Samostalni bataljun ZNG  Virovitica., a do tada velike pripreme za naš XII MEMORIJAL 08.07 2023 gdj očekujemo 53 udruge oko 350 učesnika ne računajući domaćina.

Hvala svima i dobro došli u Peteranec

 


Članovi HBDDR Ogranak Peteranec dana 16.06.2023., sudjelovali na memorijalnom susretu hrvatskih branitelja u Garešnici na takmičenju ribe na plovak.

Hvala domaćinima na pozivu
UHBDDR Ogranak PeteranecPopis kordinatora u zdravstvenim ustanovama:

KORDINATORI U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA ZA HRVATSKE BRANITELJE I ČLANOVE OBITELJI


Udruga u svom djelovanju nastavlja s aktivnostima psiho-socijalne podrške hrvatskim branitelja sukladno Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Radionice s braniteljima na izdržavanju kazne zatvora u mjesecu svibnju proveli smo u slijedećim zatvorskim ustanovama;
  • Zatvor u Gospiću
  • Zatvor u Požegi
  • Kaznionica u Lepoglavi
  • Kaznionica u Glini
Ukupno je radionicama prisustvovalo 48 hrvatskih branitelja.

Pomoć pri rješavanju statusnih prava naši članovi i ostali hrvatski branitelji koji su iskazali potrebu za istom, odvijala se svakodnevno u prostorijama Udruge u vremenskom razdoblju od 9:00 do 13:00 sati.

U sklopu programa Pravno savjetovalište je radilo s vanjskim suradnicima tri puta u vremenu od 10:00 do 12:00 sati utorkom.


Članovi UHBDDR Ogranak Peteranec 10.06.2023 g., sudjelovali na proslavi 130 godina DVD PETERANEC.

UHBDDR Ogranak Peteranec primio Zahvalnicu za dugogodišnju suradnju.UHBDDR Ogranak Peteranec 03.06.2023 g., sudjelovali u lovu ribe na plovak a na poziv hrv. branitelja UBIUDRI PODRAVKE gdje su osvojili drugo mjesto.

   


UHBDDR Ogranak Peteranec 03.06.2023 g., sudjelovali su na sportsko komemorativnim susretima u Sv.Đurđu a na poziv UHDDR SV. ĐURĐ.

Sudjelovali smo u Beli, Pikadu i Visečoj kuglani gdje smo postigli dobre rezultate u sve tri discipline.

   

Zvonko Milas, predsjednik udruge Petar Lovrić, predsjednik Središnjeg odbora Marija Kronja, rizničar e-mail: marija@uhbddr.hr