UHBDDR Ogranak Peteranec danas 29.03.2024 g. na Veliki Petak dijelio pećene papaline mještanima Općine Peteranec i članovima udruge. Podjeljeno oko 48 kg papalina.

UHBDDR Ogranak Peteranec želi svima SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS I USKRŠNJE BLAGDANE

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Aktivan je javni poziv za dodjelu jednokratne novčane potpore udrugama za 2024.godinu

Opširnije o aktivnom javnom pozivu pročitajte na ovome linku:

LINK - MHB - JAVNI POZIV ZA DODJELU JEDNOKRATNE NOVČANE POTPORE U 2024.godini


Tokom veljače održane su radionice sa braniteljima na izvršavanju kazne zatvora u kaznionicama u Lepoglavi i Glini, zatvoru u Gospiću te zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Sveukupno je sudjelovalo 55 branitelja.

Također je odobrena buduća suradnja s kaznionicom u Lipovici-Popovači.


U galeriji Ruža u sklopu prostora UHBDDR-a, Šenoina 11 u Zagrebu otvorena je izložba maketa "Hrvatska vojska i policija u mjerilu od Domovinskog rata do danas". Izložba je otvorena do 20. ožujka nakon čega nastavlja svoje putovanje po Hrvatskoj.

Ukoliko niste u mogućnosti doći pogledati izložbu u prostoru Udruge slobodno ju pogledajte u virtualnom obliku ovdje:

LINK - HRVATSKA VOJSKA I POLICIJA U MJERILU OD DOMOVINSKOG RATA DO DANASMinistarstvo hrvatskih branitelja

Aktivan je javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja u 2024. godini

Opširnije o aktivnom javnom pozivu pročitajte na ovome linku:

LINK - MHB - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA OBRAZOVANJA U 2024.godini


POZIVNICA

Dana 08.03.2024., s početkom u 18:00 u prostorijama galerije "Ruža" u Zagrebu Šenoina 11 održat će se literarna veće KUD PODRAVKE.

Veselimo se vašem dolaskuNAJAVA IZLOŽBE

Obavještavamo sve zainteresirane članove naše udruge i ostale građane da će dana 14.03.2024., u 18:00 biti otvaranje izložbe "Hrvatska vojska i policija u mjerilu" na adresi Šenoina 11, Zagreb u prostorijama udruge.

Veselimo se vašem dolaskuČlanovi UHBDDR Ogranak Peteranec 02.03.2024., godine sudjelovali na obilježavanju 33 godišnjice 1991 godine kao prvog oružanog sukoba hrvatskih policijskih snaga s naoružanim srpskim ekstremistima,te kao početak oružane borbe hrvatskog naroda za samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku a na poziv Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika.

   Zvonko Milas, predsjednik udruge Petar Lovrić, predsjednik Središnjeg odbora Marija Kronja, rizničar e-mail: marija@uhbddr.hr