Članovi UHBDDR OGRANAK PETERANEC sudjelovali su na drugom memorijalu hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata "Jovica Podravec" 29.08.2020., na jezeru Jegeniš a u organizaciji Klub 61.lad PZO Koprivnica.



Članovi naše Udruge Splitsko-dalmatinske podružnice položili su vijenac i zapalili  svijeće na dan tužne  godišnjica prerane smrti komodora Ivice Tolića.



U sklopu projekta psihosocijalne podrške hrvatskim braniteljima Podružnica Splitsko-dalmatinska i ogranak Dugopolje, organizirali su zajednički izlet na otok Brač, vodeći pri tome brigu o epidemiološkoj situaciji, te su zajedno proveli ugodno druženje dana 07.08.2020., prisjećajući se slavne akcije "Oluja", te svih svojih poginulih suboraca, ali i pružati si uzajmanu podršku u ovim izazovnim vremenima.



Članovi UHBDDR OGRANAK PETERANEC obilježili su u svom mjestu Peteranecu DAN POBJEDE I DOMOVINSSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA u skladu sa preporukama Stožera civilne zaštite i epidemijeloškoj mjera.

Čestitamo Dan pobjede svim hrvatskim braniteljima i sa sjetom i pijetetom se sjećamom svih poginulih branitelja u veličanstvenoj operaciji "Oluja"

     



Udruga hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata, svim hrvatskim braniteljima - dragovoljcima, članovima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja te članovima njihove obitelji i svim građanima Republike Hrvatske čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.


Dana 04.08.2020., polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen križa na groblju Boninovo, a potom i kod Spomenika pobjedi na Vjetrenom mlinu u Stupi UHBDDR Ogranak Dubrovnik zajedno sa braniteljskim udrugama, gradom Dubrovnikom i Dubrovačko-neretvanskom županijom odala je počast svim stradalim i poginulim braniteljima te civilnim žrtvama Domovinskog rata.