S obzirom na novonastalu situaciju izazvanu virusom Covid - 19 i razornog potresa koji je pogodio grad Zagreb, Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata nastavila je sa provedbom svojih aktivnosti.

"Psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja s invaliditetom, HRVI, stradalnika i članova obitelji smrtno stradaloga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.", te sve aktivnosti funkcioniranja Udruge u skladu sa statutom Udruge, a sve u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Kako se radi o projektu psihosocijalne pomoći u sklopu kojeg se nastavila i provedba aktivnosti sa hrvatskim braniteljima na izdržavanju kaze zatvora, prilagodili smo se novo nastaloj situacji, te nam je radno vrijeme svakim radnim danom od 9-12 sati.(marija@uhbddr.hr, 01/4855-642).

Sva komunikacija vrši se putem elektroničke pošte i telefona, te za sva pitanja stojimo na raspoaganju u navedenom vremenu.

Ukoliko postoji potreba za osobnim dolaskom u Udrugu, molimo Vas da se prije toga najavite i poštujete mjere propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite. (Pridržavnaje socijalne distance od 2 metra i primjena zaštitne maske).Članovi ogranka Jelsa pokrenuli su incijativu prikupljanja donacija za članove zahvaćene potresom. Sve potrebne informacije možete pročitati na ovome linku.

"ODRECIMO SE KAVE DVIJE ZA STAN KAO PRIJE";